Kontakt
Topwin Industrial Group D.o.o.
Add:no.5,Industrial Road, Nanchong Industrijska zona, Chencun
Kontakt: AnnLong
Telefon: +86-757-22276248
Faks: +86-757-27885328
Email:sales@topwincrafts.com

Profil kompanije

Topwin zanata Co., Ltd. je jedan od Chinaand #39; s vodeći privezak, medalju, značku i kovanicama proizvođača sinceestablishment u 2003. Tokom proteklih decenija, su bili dizajnira i proizvodi širok spektar trupce privesci, medalje, značke i novčića za kupce u USA, UK, Australija, Danska, Japan, Španija, Ujedinjeni Arapski Emirati, itd.


Naša fabrika pokriva 5 200 kvadratnih metara u zgradi oblast i opremljena sa sveobuhvatnom objekata, npr. CNC, umri kasting, pečaćenje, poliranje, galvanizaciju, laserski engravingand Skupština. Postoje više od 160 iskusne staffworking na naše fabrike.


Asortiman naših proizvoda uključuje metalni privesci koža privesci, plastične privesci, suvenir privesci, otvaraиe flaљa, medalje, značke, kovanice, manћetne, magneti za frizider, prtljag oznake, itd. Više od 90% naših proizvoda se izvoze preko mora, u više od 40 zemalja.


Sa skoro svi delovi proizvedene i prerađene u kući, time se osigurava da uvek nudimo dobar i stabilan kvalitet, razumna cena i kratke protočnom vremenu kupcima. Tokom proteklih godina, imamo vrlo dobar ugled od mnogih kupaca rezultat dobrog kvaliteta proizvoda, točna isporuka i odlična usluga.


Radujemo se gradi uspešnija partership sa kupcima širom sveta.


Kompanija slike

Glavno tržište

Brend kupce